Kids

Wij zijn verheugd om de ArabiaTeaching summerschool aan te kondigen. Deze zomerschool biedt een geweldige kans voor jonge kinderen om deze zomer op een educatieve en interactieve manier door te brengen in een Arabische leeromgeving.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden een speelse en creatieve manier om kennis te maken met de Arabische taal. Ons programma van 6 weken bestaat uit 4 lesmomenten per week. Tijdens deze lessen zullen de kinderen op een interactieve manier de Arabische taal ontdekken door middel van sport- spelactiviteiten, bewegend leren en verschillende oefeningen. Dit zal hen in sha Allah een stevig fundament geven, waarop zij in de toekomst kunnen voortbouwen.

Onze docenten zijn niet alleen bekwaam in het onderwijzen van de Arabische taal, maar ook in het correct reciteren en onderwijzen van de Koran, onder andere door middel van talqeen. Dit is een van de meest effectieve methoden om jonge kinderen die nog niet kunnen lezen de Koran te onderwijzen.

Wat kun je verwachten?

Onze lessen worden gegeven in kleine klassen, waar interactie centraal staat. De kinderen zullen uitgedaagd worden in een pedagogisch verantwoorde omgeving. Verschillende onderwerpen zullen aan bod komen, waaronder de islamitische maanden, het Arabische alfabet, vormen en nog veel meer.

Lesdagen:

Lestijden/dagen

Maandag

10:00 - 15:00 uur

Dinsdag

10:00 - 15:00 uur

Woensdag

10:00 - 15:00 uur

Donderdag

10:00 - 15:00 uur

WhatsApp Image 2023-06-26 at 19.51.54

Heb jij een peuter/kleuter en kan je niet wachten om hem/haar kennis te laten maken met de taal van de Koran?! Schrijf je dan nu in!

We kijken er enorm naar uit om jullie te mogen verwelkomen met een warm welkom! Marhaban!

De totale kosten voor het gehele  zomerprogramma zijn €374,- voor 6 weken. 

Gaan jullie op vakantie en kan jouw kind niet het gehele zomerprogramma aanwezig zijn? Niet getreurd! Je kan jouw zoon of dochter namelijk op weekbasis aanmelden. Dat betekent dat je niet perse de hele cursus hoeft te betalen als je tussendoor op vakantie gaat. We hebben onze lesprogramma’s ook zo ontwikkeld dat een gemiste les niet voor een directe studieachterstand zorgt. Je leert per les namelijk iets nieuws. Het weekbedrag is €64,- voor vier lesmomenten per week.

De financiële bijdrage is gebaseerd op 6 weken met 4 lesdagen per week.

Wil je dat jouw kind minder dan vier dagen per week les volgt? Geen probleem! Stuur onze afdeling Studentenrelaties een appje, vraag naar een “Minderingscode” en geef aan voor hoeveel dagen je jouw kind wilt aanmelden. Deze Minderingscode voer je vervolgens in bij de afrekenpagina van onze website en het bedrag zal dan als het goed is worden aangepast.