PRIVÉLESSEN

Heb jij een drukke agenda door jouw baan of gezin? Heb jij speciale wensen en behoefte aan efficiëntie en flexibiliteit? Of heb jij behoefte aan individuele aandacht? Dan denken wij graag met jou mee. Naast onze lessen in groepsverband bieden wij namelijk ook een op maat gemaakt programma met privélessen aan.

Waarom Privé?

Wellicht vraag je je af waarom je zou kiezen voor privélessen als er ook lessen in groepsverband worden aangeboden. Wij zetten de voordelen daarom graag voor je op een rijtje.

Wat zijn de voordelen?

Bij de privélessen gaat het om maatwerk.
In groepsverband heb je te maken met verschillende studenten met hun eigen niveaus en leerdoelen. Privé is dit anders. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek kijken wij naar jouw startniveau en leerdoelen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw lessen volledig aansluiten op jouw persoonlijke doelen. Jij hebt bij ons zelf de regie over jouw eigen leerproces.

Persoonlijke begeleiding.
Het voordeel van de een-op-een-begeleiding is dat je gestimuleerd wordt om aan jouw doelen te werken. Je hebt zo minder snel last van uitstelgedrag, omdat jouw persoonlijke begeleider er alles aan zal doen om jou te motiveren.

Bepaal jouw eigen niveau en tempo.
Je hebt zelf de keuze om sneller door de leerstof heen te gaan dan in groepsverband. Ben jij juist gebaat bij lessen waarbij je uitgebreid de tijd kan nemen dan heb je deze keuze ook.

Bepaal zelf de locatie.
Je kiest bij ons je eigen comfortabele omgeving. Zowel online als fysiek behoort tot de mogelijkheden. De lessen kunnen bij ons op locatie, bij jou thuis of een andere locatie naar wens worden gevolgd. Je raakt hierdoor geen tijd kwijt aan reizen en kan ongewenste prikkels uitschakelen.

Bepaal je eigen lestijden en lesdagen.
Als je een volle weekplanning hebt kan het soms een uitdaging zijn om groepslessen te volgen. Zo kan het zijn dat je een drukke baan hebt of dat je deze tijd voor jouw kinderen of andere bezigheden hebt gereserveerd. Ook kan het zijn dat jij het liefst om 8 uur in de ochtend studeert of toch liever om 21 uur in de avond. Wij bieden jou daarom de mogelijkheid om zelf je lestijden en lesdagen in te plannen. Dit zodat jij geen zorgen hoeft te maken en jouw les rustig kan volgen.

Volledige spreektijd..
De docent is volledig beschikbaar voor jou. Je hebt meer spreektijd en kan zoveel vragen stellen als jij zelf wil zonder rekening te moeten houden met andere studenten. Het komt vaak voor dat studenten in een groep niet durven aan te geven dat zij de lesstof niet begrijpen. Zonde! Wij zijn er namelijk ook om al jouw vragen te beantwoorden.

Sneller vooruitgang boeken.
Doordat de docent zich volledig op jou en jouw doelen concentreert zal je sneller vooruitgang boeken. Je hoeft niet te wachten op andere studenten waardoor je in dezelfde periode veel meer leert.

Bepaal zelf de startdatum van jouw lessen.
Anders dan bij de groepslessen hoef jij niet te wachten op de start van nieuwe groepslessen. Je bepaalt zelf wanneer jij les wil volgen.

Mogelijkheid om met een dierbare les te volgen.
Naast privélessen bieden wij deze lesvorm ook aan in duovorm. Andere aantallen zijn ook mogelijk. Je hebt hierdoor de mogelijkheden om samen met iemand les te volgen. Dit kan gezellig zijn, maar het biedt jou ook een goede motivatie.