Arabia Teaching

Arabia Teaching is een instituut dat in 2019 is opgericht. Ons streven is om mensen op de meest efficiënte manier de Arabische taal te onderwijzen. Wij zijn er voor zowel Arabisch als niet Arabisch sprekende. Ben je nog startende in jouw avontuur om Arabisch te leren? Of spreek en begrijp je de taal al, maar hoop je jouw kennis te perfectioneren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook Leeftijd en geslacht is voor ons geen probleem. Iedereen is welkom bij ons. 

Wij houden door onze brede doelgroep rekening met meerdere factoren zoals onderwijsmethodes, de lesstof in combinatie met de leerdoelen van de student, de prijsbepaling en de duur van de opleiding. Wij merken dat studenten steeds drukker zijn en behoefte hebben aan efficiëntie en flexibiliteit. Hier spelen wij als instituut graag op in door ons aan de student aan te passen. Wij hebben opleidingen ontwikkeld die voor elke student toegankelijk is. Of je nou aan het begin van je ontwikkeling in de Arabische taal staat of dat je vergevorderd bent. 

  

Ons doel 

Wij willen dat elke moslim de Quran en Sunnah zelfstandig kan lezen en begrijpen. Hierdoor kan jij als moslim beter kennis opdoen, ernaar handelen en het vervolgens verspreiden. Hoe mooi is het om als moslim de Quran te kunnen lezen in de taal waarin het geopenbaard is? Hoe mooi is het om hier vervolgens ook een betekenis aan te kunnen koppelen? En hoe mooi is het om dit ook met de Sunnah te kunnen doen? Het is ons doel om de studenten dit te laten verwezenlijken en hen te helpen onafhankelijk te zijn van vertalers. Hierdoor kan jij als moslim jezelf beschermen tegen de onjuistheden die in onze Deen kunnen optreden. Wij begeleiden jou graag in dit proces, zodat jij dit doel kan waarmaken. 
 

 

Onze docenten

Onze docenten vormen de basis van Arabia Teaching, zij behandelen namelijk de lesstof die wij hebben ontwikkeld. Het docententeam bestaat uit docenten die liefde hebben voor het vak en sterk zijn in het doceren van de Arabische taal. 

 

Onze manier van lesgeven

Flexibiliteit staat bij Arabia Teaching centraal, daarom hebben we verschillende lesvormen ontwikkeld.

Prive

Deze lesvorm is ideaal voor studenten die de voorkeur geven aan persoonlijke begeleiding. Studenten kunnen de volledige aandacht verwachten van de docent en zo sneller progressie maken. Ook heb je de mogelijkheid om gerichter aan jouw persoonlijke doelen te werken. Je kan voor deze lesvorm zelf bepalen waar jij de lessen wil volgen. Bij ons op locatie, bij jou thuis, online of een andere locatie naar wens. Dit is tevens de populairste lesvorm onder onze studenten.  

Groep

Deze lesvorm is ideaal voor studenten die de voorkeur geven aan studeren in kleine groepjes. Grote groep genieten onder veel van onze studenten niet de voorkeur. Een groep bestaat daarom uit maximaal zes studenten. Groepslessen kunnen zowel online als op locatie worden gevolgd. 

Klas

Deze lesvorm is ideaal voor studenten die graag in een grotere groep studeren. Wij hanteren een grootte van maximaal vijftien studenten. Het is ons immers opgevallen dat een grote klas de kwaliteit van de lessen kan beïnvloeden en dit willen we ten alle tijden voorkomen. Net als de overige lesvormen kan deze lesvorm zowel op locatie als online worden gevold. 

 

 

 

Voor jou, van ons.

Onze visie

• Alle leerlingen te laten slagen
• Het beste Arabische instituut van Europa te worden
• Effectieve lesmethodes aanbieden

Onze missie

• De Arabische taal voor iedereen toegankelijk te maken
• De leerling centraal te laten staan bij het lesgeven
• Het ontwikkelen van de Arabische lessen van morgen

Onze belofte

• Kwalitatieve lessen die gericht zijn op je ontwikkeling
• Overal les te kunnen volgen
• De stap naar de Arabische taal te vergemakkelijken

Heb je nog vragen?