Arabiya bayna yadayk

Ben jij opzoek naar een pedagogische docent(e) voor jouw kind(eren)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden meerdere privé- en groepslessen aan. Net als de volwassenen hebben de kinderen de mogelijkheid om de lessen online of op locatie te volgen.

 

NIVEAU 3
Arabiya Bayna Yadayk

 

Wat gaat jouw kind leren?

  • Betekenis geven aan gesproken taal
  • Gesprekken voeren in het Arabisch
  • Arabische teksten begrijpen
  • Arabisch schrijven
 

Naast het onderwijzen van de Quran bieden wij ook Arabische lessen aan. Deze cursus is een vervolg op de cursus Quran leren lezen. Tijdens het programma gaat jouw kind aan de slag met de welbekende boekenserie: Arabiyyah Bayna Yadayk. Deze methode is erop gericht om jouw kind de Arabische taal te onderwijzen. Zoals eerder vermeld is het ons doel om de kinderen intrinsiek te motiveren en hen eigenaarschap te bieden in hun eigen leerproces. Ons docententeam biedt de lessen dan ook op een leuke en pedagogische aan, zodat de kinderen met plezier naar de lessen komen.

Wij besteden aandacht aan meerder vaardigheden. Zo zal jouw kind de  de lesstof op verschillende manieren eigen maken. De lesstof zal onder andere bestaan uit woordenschat, gesprekken voeren, luisteren, schrijven, begrijpend lezen en grammatica. De lesstof wordt spelenderwijs aangeboden.  Zo zullen er onder andere rollenspellen en andere diverse werkvormen worden aangeboden.

 

Niveau 3

Arabiya Bayna Yadayk