Arabia Teaching, bij ons op locatie en online!

Op locatie 

Wij hebben een prachtige leslocatie in Amsterdam-West tegenover moskee El-Hijra. 

Bezoekadres:

Arabia Teaching

Louis couperusstraat 89
1064 CC Amsterdam

 

Met de auto zijn wij goed bereikbaar. Wij zitten namelijk op een paar minuten afstand van de A10. In de straat zijn er bovendien voldoende gratis parkeerplaatsen en dit is zeer uniek in Amsterdam. Indien je liever gebruik maakt van het openbaar vervoer, kan je uitstappen bij de halte Burgemeester Rendorpstraat. Deze halte is op 200 meter afstand van onze leslocatie gelegen. Zowel lijn 13 (tram) als bus N82 stoppen hier. Deze halte is toegankelijk voor invaliden. 


Online 

Wij bieden ook de mogelijkheid om de lessen online te volgen. Dit geeft jou de mogelijkheid om jouw lessen overal te volgen. Waar je ook bent. Je kan van onze onlinecursussen net als onze fysieke lessen verwachten dat je goed begeleid wordt door onze docenten. Het team van Arabia Teaching is zowel getraind op het verzorgen van fysieke als online lessen. 

Al onze lessen worden opgenomen!

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een groepsles niet kan bijwonen. Wij hebben er daarom voor gekozen om een aantal groepslessen op te nemen, zodat jij de les op een ander moment kan inhalen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je belangrijke lesstof mist. Wij bieden alle deelnemers toegang tot de opgenomen lessen. Zo kan je de opgenomen lessen ook bekijken om de lesstof te herhalen. 

Kids

Kinderen zijn ook van harte welkom op onze locatie in Amsterdam-West, heb jij liever online lessen voor jouw kind? Dan kan je hier ook voor kiezen. Het is ook mogelijk om samen met jouw kind een cursus te volgen.