Bij ArabiaTeaching zijn we in de wolken om mede te delen dat onze kleuterlessen het afgelopen jaar een groot succes waren, wa lilaahi lhamd. Dit jaar zijn we vastbesloten om deze reis voort te zetten en een nieuwe generatie kleintjes de kans te geven om de schoonheid van de Arabische taal te ontdekken.

Herken je jezelf in deze gedachten? “Mijn kind lijkt nooit zin te hebben.” “Ik ben niet zo creatief.” “Ik ken zelf geen Arabisch.” Of simpelweg, “Ik heb het te druk.” We zijn dan ook extra dankbaar dat we ouders en kinderen de bijzondere gelegenheid kunnen bieden om deel te nemen aan deze unieke ervaring.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden de jongsten de mogelijkheid om op een speelse en creatieve manier kennis te maken met de Arabische taal. Onze docenten zijn niet alleen bedreven in het onderwijzen van de Arabische taal, maar ze zijn ook bedreven in het correct reciteren en onderwijzen van de Koran, onder andere via de methode van “talqeen”, een van de meest effectieve manieren om de Koran aan jonge kinderen te onderwijzen die nog niet kunnen lezen.

Wat kun je verwachten

Verwacht boeiende en interactieve lessen in kleine groepen, waarin kinderen worden uitgedaagd in een veilige en pedagogisch verantwoorde omgeving. Wekelijks delen onze docenten evaluaties per e-mail met ouders, inclusief eventueel huiswerk. Daarnaast ontvangen ouders ruim van tevoren een gedetailleerd lesrooster, zodat ze kunnen zien welke spannende activiteiten hun kinderen tijdens de lessen zullen beleven. Ook bieden we de gelegenheid voor een wenmoment (Let op!: Dit geld alleen voor kinderen die instromen). Dit kan worden gepland via de automatische e-mail die we sturen na inschrijving. Tijdens dit moment kunnen ouders/verzorgers tien minuten in de klas van hun kind zitten, zodat ze een beter begrip krijgen van de lessen.

Start momenten

Het schooljaar start in week 38 (De week van 18-09-2023 tot 24-09-2023). Bent u de aanmelding van de start van het schooljaar misgelopen? Niet getreurd, hieronder zijn er een aantal instroommomenten:

  • Week 47: (De week van 20-11-2023 tot 26-11-2023)
  • Week 4: (De week van 24-01-2024 tot 28-01-2024)
  • Week 12: (De week van 18-03-2024 tot 24-03-2024)
  • Week 16: (De week van 15-04-2024 tot 21-04-2024)

 

We kijken er enorm naar uit om jullie te mogen verwelkomen met een warm welkom! Marhaban!