1
Gegevens
2
Betaling
1
Lessen Ustadah Meriem en Kaoutar p/j
Lessen Ustadah Meriem en Kaoutar p/j × 1
345.00
Subtotaal 345.00
Totaal 345.00 (inclusief 59.88 BTW (21%))

Ustadah Meriem & Kaoutar

Asslamu alaykom,

Dit is het unieke inschrijfpagina voor de studenten van ustada Meriem en ustada Kaoutar.

De lessen zullen iedere donderdag (Tajweed) en vrijdag (Tatbeeq at-tilawah) plaatvinden van 16:00-18:00 vanaf 01/09 tot 30/06 op de locatie van Arabiateaching te Amsterdam.

De studieinvestering is 39,- per maand. Wil je het jaarbedrag van 345,- in een keer voldoen en 50,- besparen? Dat kan! Volg dan de onderstaande betaalinstructies.

De klassen zullen bestaan uit maximaal 15 personen per klas. Om deel te nemen aan deze lessen dien je te kunnen lezen en schrijven.

Moge Allah jullie allen succes schenken!

Klantgegevens

Voorkeuren

Maandelijks of per jaar

Producten
Prijs
Lessen Ustadah Meriem en Kaoutar p/j
345.00
Lessen Ustadah Meriem en Kaoutar p/m
39.00

Order Summary

Product
Totaal
1
Lessen Ustadah Meriem en Kaoutar p/j
Lessen Ustadah Meriem en Kaoutar p/j × 1
345.00
Subtotaal 345.00
Totaal 345.00 (inclusief 59.88 BTW (21%))

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Mollie B.V. inzake ArabiaTeaching om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de verschuldigde maandelijkse vergoedingen op grond van de overeenkomst van opdracht, en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Mollie B.V. inzake ArabiaTeaching.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Ga je in maandelijke termijnen betalen? Dan dien je het eerste maandbedrag bij de inschrijving te voldoen. *

Betaalmethoden

  • Met iDEAL kunt u met een Nederlandse bankrekening vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via internetbankieren van uw eigen bank.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.

* 100% Secure & Safe Payments *