1
Gegevens
2
Betaling
1
Schooljaar Vlissingen p/m
Schooljaar Vlissingen p/m × 1
1,650.00
Subtotaal 1,650.00
Totaal 1,650.00 (inclusief 286.36 BTW (21%))

Schooljaar Vlissingen Kids

Assalamu alaykom,

Welkom op de betaalpagina van Vlissingen Arabische weekendschool. Via deze pagina worden de betalingen eenmalig geregeld, waarna het collegegeld van 1650,- p/m voor een periode van tien maanden maandelijks automatisch wordt afgeschreven. Je kan er ook voor kiezen om het collegeld in een keer te voldoen.

Kies je voor maandelijkse termijnen? Dan betaal je direct bij aanmelding het eerste maandbedrag. Daarna zal het bedrag maandelijks, vanaf september, voor negen termijnen, op de eerste van de maand, automatisch worden afgeschreven van de rekening van de moskee.

Klantgegevens

Voorkeuren

Maandelijks of per jaar

Producten
Prijs
Schooljaar Vlissingen p/m
1,650.00
Schooljaar Vlissingen p/j
16,500.00

Order Summary

Product
Totaal
1
Schooljaar Vlissingen p/m
Schooljaar Vlissingen p/m × 1
1,650.00
Subtotaal 1,650.00
Totaal 1,650.00 (inclusief 286.36 BTW (21%))

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Mollie B.V. inzake ArabiaTeaching om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de verschuldigde maandelijkse vergoedingen op grond van de overeenkomst van opdracht, en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Mollie B.V. inzake ArabiaTeaching.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Ga je in maandelijke termijnen betalen? Dan dien je het eerste maandbedrag bij de inschrijving te voldoen. *

Betaalmethoden

  • Met iDEAL kunt u met een Nederlandse bankrekening vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via internetbankieren van uw eigen bank.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.

* 100% Secure & Safe Payments *