Arabische Lessen Moskee Sonat 2023-2024

Assalamu alaykom beste moskeeganger van moskee Sonat te Amsterdam!

Welkom bij Arabiateaching. Wij zullen vanaf dit schooljaar de Arabische lessen bij jullie in de moskee verzorgen. Wij zijn een Arabische instituut die sinds 2019 in verschillende moskeeën actief is in het onderwijzen van de Arabische taal. Voor zowel jong en oud. Ook hebben wij onze eigen locatie(s) in Amsterdam waar wij onze studenten ontvangen en onderwijzen.

In moskee Sonat zullen wij vanaf november 2023 elke zaterdag& zondag de Arabische lessen verzorgen in de moskee aan de kids. Deze zullen worden gegeven door onze bekwame en gediplomeerde docenten die zowel de Nederlandse als Arabische taal machtig zijn. Je kan kiezen tussen twee lesmomenten, in de ochtend of de middag. Wil je liever dat jouw kind maar 1 lesdag aanwezig is? Dat kan! Geef het dan aan in het aanmeldproces beneden. Na de aanmelding krijg je van ons een automatische mail waarin jij jouw intakemoment kan inplannen. Hierin zullen wij het niveau van jouw kind bepalen, zodat de klassenindeling correct verloopt. Tijdens de intake zullen wij inshaa Allah meer informatie verschaffen over de startdatum en verloop van de lessen.

Heb je nog vragen? Mail ons dan naar info@arabiateaching.nl of app naar (+31) 6 48 84 54 56. Onze klantenservice staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Moge Allah het profijtelijk laten zijn voor een ieder!

Team Arabiateaching

1
Gegevens
2
Betaling
1
Plaatshouder
Arabische Lessen Moskee Sonat 1 daags 23-24 × 1
24.00
Subtotaal 24.00
Totaal 24.00 (inclusief 4.17 BTW (21%))

Klantgegevens

Voorkeuren

Maandelijks of per jaar

Producten
Prijs
Arabische Lessen Moskee Sonat 1 daags 23-24
24.00
Arabische Lessen Moskee Sonat 2 daags 23-24
44.00

Besteloverzicht

Product
Totaal
1
Plaatshouder
Arabische Lessen Moskee Sonat 1 daags 23-24 × 1
24.00
Subtotaal 24.00
Totaal 24.00 (inclusief 4.17 BTW (21%))

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Mollie B.V. inzake ArabiaTeaching om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de verschuldigde maandelijkse vergoedingen op grond van de overeenkomst van opdracht, en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Mollie B.V. inzake ArabiaTeaching.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Ga je in maandelijke termijnen betalen? Dan dien je het eerste maandbedrag bij de inschrijving te voldoen. *

Betaalmethoden

  • Met iDEAL kunt u met een Nederlandse bankrekening vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via internetbankieren van uw eigen bank.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.

* 100% Secure & Safe Payments *