Arabische lessen voor kleuters:
We zijn ontzettend verheugd om eindelijk te kunnen delen dat we bij ArabiaTeaching nu óók ruimte hebben gemaakt voor de allerkleinsten onder ons! Namelijk: onze geliefde peuters en kleuters.

Na een lange tijd met het idee gelopen te hebben, veel naar ouders te luisteren en het besef dat we nooit te jong zijn om te beginnen, zijn we enorm enthousiast om ArabiaTeaching wederom uit te breiden. Ditmaal met onze peuter- en kleuterklassen.

Veel ouders zullen zich er vast wel in herkennen. “Mijn zoon of dochter heeft er nooit zin in”, “Ik ben niet creatief genoeg”, ‘Ik kan zelf nog geen Arabisch” of gewoon simpelweg te druk. Daarom zijn wij éxtra dankbaar om ouders en kinderen deze bijzondere kans en ruimte te kunnen bieden.

Wat bieden wij aan?:
Een mogelijkheid voor onze jonge kindjes om op een speelse en creatieve manier kennis te maken met de Arabische taal. Onze docenten zijn naast het onderwijzen van de Arabische taal ook bekwaam om de Koran op de correcte wijze te reciteren en onderwijzen, o.a. middels talqeen. Dit is een van de meest effectieve methodes om jonge kinderen (die nog niet kunnen lezen) de Koran te onderwijzen.  

Wat kun je verwachten?:
Interactieve lessen in kleine klassen, waarbij de kinderen uitgedaagd worden in een veilige en pedagogisch verantwoorde omgeving. Ook zal de docent wekelijks evaluaties per mail met de ouders delen, waarin ook eventueel huiswerk te vinden zal zijn. Daarnaast krijgen de ouders van ons ruim van te voren een dagplanning. Zij kunnen dan zien welke activiteiten de kids tijdens de lessen uitvoeren. Ook is het mogelijk om een wenmoment in te plannen. Dit gaat via de automatische mail die wij opsturen na de aanmelding. Bij het wenmoment mag een van de ouders/verzorgers tien minuten bij het kind in de klas zitten. Je krijgt dan zo de gelegenheid om meer inzicht te hebben in de lessen.

Tijdens de les zal een pauze moment plaatsvinden, dus vragen wij een ieder om zijn/haar kind van een snack/lunch te voorzien. 

Lestijden/dagen en financiële bijdrage:

Lestijden/dagen

Elke maandag

09:00 - 12:00 of 12:30 - 15:30

Elke dinsdag

09:00 - 12:00 of 12:30 - 15:30

Elke woensdag

09:00 - 12:00 of 12:30 - 15:30

Elke vrijdag

09:00 - 12:00 of 12:30 - 15:30

Elke zaterdag

09:00 - 12:00 of 12:30 - 15:30

Elke zondag

09:00 - 12:00 of 12:30 - 15:30

De financiële bijdrage is €54,- per maand of €540,- per jaar (gebaseerd op tien lesmaanden) voor 3 lesuren per week. 

Heb jij een peuter/kleuter en kun je niet wachten om hem/haar kennis te laten maken met de taal van de Quran?! Schrijf je dan nu in!

We kijken er enorm naar uit om jullie te mogen verwelkomen met een warm welkom! Marhaban!